Начало » Музика » Тиган и зелени обувки от Дубай са сред любимите предмети на Румина

Музика


Тиган и зелени обувки от Дубай са сред любимите предмети на Румина Тиган и зелени обувки от Дубай са сред любимите предмети на Румина

21 Април 2009 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Най-секси изпълнителката за 2009-та година Румина за първи път допуска някой в луксозния си дом, където от година живее с приятеля си. Тя покани журналистката Нина Никол, за да й покаже част от любимите си предмети за авторската й рубрика в сп. ОК! Оказа се, че блондинката освен добра певица, е и добра домакиня, след като сред най-любимите си предмети пъхна и тиган.

“Много обичам този тиган, защото моят приятел ми готви китайско и палачинки с мед и орехи в него, а аз след това го измивам” – признава изпълнителката на “Жестока”. Тя разкри, че въпреки, че е завършила ТОХ, половинката й се справя доста по-добре от нея в кухнята.

Сред обожаваните от нея предмети са убийствено зелени обувки, купени след час пазарене с продавача в Дубай. Румина не се притеснява да покаже и първата си сценична рокля, която си е ушила преди цели 4 години и все още си я носи по участия.

Слон обсипан с долари, пък краси спалнята й. Певицата се надява той да й донесе освен късмет в любовта, а и финансов.

Въпреки, че най-бляскави и луксозни се оказаха бижутата, подарени й от гаджето, най-ценни за Румина са наградите – плакета от Пирин фолк и лентата от “Нощта на сексбомбите”.

“Това е първият приз в музикалната ми кариера с авторската ми песен “Вдигни очи към пирина”. Бях много щастлива, тъй като е и най-истинската – наградата на публиката.” – развълнувана е изпълнителката.

Лентата “Най-секси певица 2009”, пък е поставена грижливо в рамка от майка й. Самата статуетка от церемонията, която всъщност е ароматна свещ, стои на почетно място в хола.

Специално място имат и подаръците от феновете, като светещото ангелче и портрета са й най-ценни.

Снимка: Валери Захов за ОК!

Прочетено: 3166 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.