ЦВЕТЕЛИНА ЗАПИСА ДУЕТ С ИСКРЕН ПЕЦОВ

След като на Цветница попфолк изпълнителката Цветелина стана част от семейството на музикална компания „Сънни мюзик”, певицата ще изненада феновете си с ново горещо парче. То е дует с „латино-партизанина” Искрен Пецов. Песента се казва „Само ти” и вече дава заявка да стане хит на лято 2009.

„Идеята се роди спонтанно, на едно съвместно участие – споделя Цветелина. Искрен откликна безрезервно на хрумването и без да губим време общият ни проект е вече факт”.

„Само ти” е горещо дискотечно парче в така популярния напоследък денс стил. Автор на музиката е Искрен Пецов, текста е на двамата изпълнители, а за аранжимента са се доверили на Светослав Лобошки. Записите на песента са направени в студиото на Максим Горанов в Плевен.

Дуетът на Цветелина с Искрен Пецов е поредното предизвикателство на певицата към почитателите й. Цветето на фолка е доказвала не веднъж, че се справя добре в изпълнението на всички музикални стилове. За това й помага и музикалното й образование. Цветелина е завършила средното си образование със специалност “Народно пеене”, а в момента е втора година студент в Пловдивския университет “Паисий Хилендарски”, специалност „ Поп и джаз изпълнителско изкуство”, с преподавател Мая Бошева.

„Съвместният ни проект с Искрен Пецов е поредното доказателство, че може да се получи добър синхрон между двама добри изпълнители, независимо от различията в жанра музика в който те се развиват„– твърди певицата.

„Само ти” е първото парче на Цветелина като изпълнител на „Сънни мюзик”. Съвсем скоро почитателите й могат да очакват и видеоклипа на песента.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*