Cat Deluxe At Night – нещо повече от парфюм

“Черната пантера” на модния подиум Наоми Кембъл пусна на пазара новия си парфюм Cat Deluxe At Night. Тъмно розови леопардови щампи по стилния флакон привличат веднага погледа на самоуверената жена. Пищните връхни нотки на касис, сладка праскова и сочни екзотични плодове поставят искрящо начало на женствения парфюм. С внушително царствено ухание очарователният букет от божур и циклама внасят изключителна изтънченост в сърдечните нотки на аромата. Мистериозен микс от дървестни нотки, памуково цвете и топъл кехлибар придават на аромата завършеност и пленителна чувственост, която за дълго остава да се носи във въздуха.

Cat Deluxe At NightТози изкусителен аромат можете да намерите във флакони от по 15мл., 30мл., 50мл. и 75мл. Пухестия черен понпон с миниатюрни кристалчета, който краси флакона, можете лесно да превърнете в стилен аксесоар за Вашия мобилен телефон.

Ако искате да се заредите с положителна енергия преди да се отдадете на магията на вечерта погалете кожата си с душ гел Cat Deluxe At Night.

Ако искате да хидратирате и направите кожата си блязкава и мека като коприна, придавайки и чувствен аромат, поглезите я с лосион за тяло Cat Deluxe At Night. Ако искате ароматна следа около Вас през цялата нощ, не се колебайте и си вземете дезодоранта от серията Cat Deluxe At Night.

”Cat Deluxe At Night е нещо много повече от парфюм. Той е цялостен израз на личния стил на жената, нейната самоувереност, нейната вяра и осъзнаване за силата на своята привлекателност” – Наоми Кембъл

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*