Bolero Lounge

Страстните звуци на болерото, съчетани с приятно лятно настроение и много свежи мелодии се събират на едно място в новата компилация, озаглавена Bolero Lounge. Един от най-модерните жанрове този сезон, който успява да събере в себе си както актуалното звучене, така и романтичната и вдъхновяваща нотка на латино стила, познат повече от танцувалната форма на Болерото. В резултат откриваме перфектен микс от релаксиращи ритми, латино, хиспано поп и лаундж музика, като не липсват и модерните бийтове. Композициите са направени в гореща дестинация като Маями, САЩ, което също оказва влияние на топлия и актуален саунд.

Една от основните фигури, които стоят зад проекта пък е Родриго Асагра, чийто пленяващ глас ни потапя в една спокойна и романтчина атмосфера. Парчетата в албума комбинират чувствени образци на болерото с елементи от латино-попа, както и ембиънт, и лаундж музика, а освен това тук чуваме и някои евъргрийни като “Somos Novios”.

Изисканост, нежност и екзотика си дават среща в новата компилация Bolero Lounge – едно поетично пътешествие през емоции, страст и дорбо настроение.

Парчетата в Bolero Lounge:

1. Somos Novios – Lover’s Version
2. Por Si Regresas
3. Teresa En La Playa
4. La Musa
5. No Soy Para Ti Camila
6. Mil Palabras
7. Tequila Y Ron
8. Los Pasajeros
9. Y No La Heri
10. Ella
11. Bailemos
12. No Hay Magia Sin Ti
13. Eso Que Hay En Mi
14. Somos Novios – Dream Version

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*