Любов по време на криза

На 9 април от 19 часа, в зала номер едно на НДК между Веселин Маринов и вярната му публика ще се разгори с пълна сила “Любов по време на криза”. Така “певецът на народа” е избрал да нарече предстоящия си, 16 по ред традиционен пролетен концерт.

Идеята на шоуто е ,че никой не е толкова беден,че да не може да обича и да дава любов и никой не е толова богат, че да няма нужда да получава любов.

В първата част на концерта публиката ще може да си припомни забравени стари песни на Веско Маринов от периода 1989, 1992, 1999 година, на които певецът е дал нов живот чрез специално за спектакъла обновяване на звученето и аранжиментите им.А във втората част ще прозвучат най-популярните и обичани хитове на изпълнителя.

След бляскавия грандиозен Коледен спектакъл, Веско е поканил за режисьор на пролетния си концерт отново талантливия Ники Априлов, който този път ще изненада зрителите в зала 1 на НДК с раздвижени и необичайни сценографски решения. Екипът се е заел с амбициозната задача да изгради втора сцена , която ще бъде издигната на второ, по-високо ниво. Там ще се развихрят танцьорите от формациите”Модел” и Веселина”, балетите “Веда Джуниър” и “Вайя” и танцова формация “Чинари”, които са подготвили напълно нова атрактивна хореография специално за шоуто.

Концертът “Любов по време на криза”, който вече гостува в девет града на страната, ще бъде заснет и излъчен от БТВ.Билети се продават на Билетния център на НДК и от ticketstream.bg на цени между 12 и 50 лева.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*