Дора Месарош идва с любимката си

Унгарската порно кралица Дора Месарош ще излезе на сцената на зала ”Универсиада” в сряда вечер с любимата си екранна партньорка – Линда Рач. Двете често мерят бюст пред публика, а и в розови продукции, което ще се случи и на изложението ”Ерос шоу”, което продължава до 28 март включително. Палавата Дора е почитателка на еднополовата любов заради което повечето й роли са в лесбо продукции. В реалния живот тя също предпочита да си ляга с нежни създания, но не отказва и на мъжете.

Организаторите на еротичното изложение издадоха, че Месарош е пристигнала днес със собствена вана, която съпътства еротичните й изяви. Сексбомбата отказала варианта с друга вана, тъй като е необичайно привързана към своята.

Освен шоупрограми с надарени порнозвезди, изложението “Ерос шоу” ще предложи на посетителите уникални сексмашини, които са новост за българския пазар. Уредите са в две разновидности – едната под формата на бар-стол и по средата поставен вибратор, а другата представлява лежанка. Цените на машините, които се захранват с ток, са от 500 и 600 лв. Това е най-ниската цена, която може да се намери на европейския пазар, където сексуредите се харчат по 800 евро, казаха от фирмата производител у нас – ”Купидон”.

Палавата машина, която е облечена в черна и червена кожа, се настройва за бързи и бавни тласъци, според избора на притежателя й. Очаква се да пристигнат и други разновидности на нестандартното устройство за секс. До този момент дамите можеха да мечтаят за такива уреди, които присъстват в най-первезните порнофилми, но вече може и лично да се забавляват с тях в домашна обстановка, заявиха организаторите на “Ерос шоу”.

Те допълниха, че всички посетители на изложението от 25 до 28 март ще имат възможността да пазаруват разнообразие от сексиграчки и еротично бельо с 50-процентно намаление. Входният билет е 15 лв., като вратите на зала “Универсиада” ще бъдат отворени от 18 часа до полунощ. Сред изложителите ще има представители от сексмагазини, агенция за модели, фирми за фитнес, енергийни напитки, еротични списания, телевизионни програми и щанд на Министерството на здравеопазването, където ще можете да си направите и безплатен тест за СПИН. Тази година любимият частен театър на публиката ще бъде два пъти по-голям, където почитателите на еротиката ще могат да се наслаждават на горещите представления на порноактрисите от Унгария, Румъния и Италия.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*