Превърнаха Ескейп в тайна градина

Първият самостоятелен денс проект на Биляна Йотовска и Невена Воденичарска превърна Ескейп за една нощ в тайнствена градина.

След близо 10 годишни изяви по модните подиуми в страната и чужбина и участия в “dance event”-и на най-големите DJ- в света те подготвиха собствено шоу “The secret garden”. Специалните костюми, които бяха представени, са дело на талантливата дизайнерка и гримьорка Донка Боева. В денс перформанса представиха модели от най-новата колекция бельо на световната марка Sloggi, а приказната декорация бе дело на Анна Панайотова (стилист и художник).

“Вдъхновени сме от мистерията и красотата в природата, светлината…., детската книжка на Франсис Бърнет (Тайната градина), в която е описано точно това място…. Превърнахме вечерта в изключително преживявяне за присъстващите и всеки се почувства, като герой, попаднал на специално място… Целта ни е, да накараме хората да се усмихват повече и да бъдат част от нашата чиста фантазия…, без напрежение и отрицателна енергия. „Тайната градина” е място, на което всеки може да попадне, стига да отвори сърцето си…, защото тя е точно там – вътре в нас… Ние искаме да я покажем на хората, да я споделим, зашото смятаме, че красотата не е създадена, за да стои скрита или заключена.”, споделят организаторите, които планират да превърнат това парти в ежемесечно събитие.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*