Музикантът Калин Вельов отново сам, търси голямата любов

Калин Вельов и кубинката Долорес в “Часът на блондинките”

Бившият барабанист на Куку бенд Калин Вельов след краткотрайна лятно връзка отново е сам и пак се надява да срщне голямата любов, признава той в БГТВ-шоуто на Патриция Кирилова “Часът на блондинките”. Той гостува в блондинското студио заедно с мулатката Долорес де ла Каридад, дошла преди 7 години от Куба в България с балет Варадеро. В началото на лятото тя попаднала в новата му група и бързо станала любимка на музикантите.

Смуглата хубавица, която вече се снима в новия клип на Вельов и групата му – “Тъмнокосо момиче”, вече се докосна до горещия темперамент на българите. Пред камерите тя се целува с вокала на бандата Мартин, а приятелят й, който е българин, изревнувал като гледал клипа. “Той наистина ревнуваше – всичко друго хареса, но целувката – не”, призна на развален български Долорес.

Калин продължава активна концертна дейност с дрнугата си половинка – Нина Николина, която чака дете от приятеля си. “През декември може да спрем участията, за да роди. После й давам 2-3 месеца и през февруари отново тръгваме заедно”, категоричен е той.

Музикантът, който изживя бурна любов с друга мулатка – Моника Бабикер, не крие, че се е опарил от т.нар. златотърсачки. “Имах случай с една популярна жена, която имаше амбиция спрямо мен след втория месец да иска какво ли не. Тогава още се опознавахме, започвахме да живеем заедно”, разкрива той.

За отношенията си със Слави Трифонов Калин също е откровен: “При нас имаше сблъсък на силни харектери. Ние с него винаги сме се обачили и сме се джафкали. Имахме леки спречквания – беше 98-а година на турне до морето. Пътувахме дълго и като стигнахме, исках да покарам ролери. А той каза: След половин час репетиция. Аз си сложих ролерите демонстративно, а той започна да ме преследва с един джип. Каза, че му развалям диспциплината. Екипът му още ми е на сърцето, а с него се чувахме преди повече от година, той е доста ангажиран”, допълва музикантът. И споделя, че самотата вече му тежи.

“Изпитвам нужда да живея с жена, но сигурно не съм попаднал на подходящ човек. Обичам да се запознавам с жени на улицата, не в обичайни ситуации. Възрастовата група, която предпочитам, харесва мъже с къси коси – между 24 и 34 години”.

Снимкa: ВИП Комюникейшън

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*