Звезди представиха VIP календара „Салон на звездите 2008”

Тази седмица в столичния хотел „Кристал Палас” списание „Интериорен и строителен Salon” представи VIP календара си за 2008 г., от който греят дванадесетте корици от изминаващата година. Гери от “Огледала”, Йоана Буковска, Галя от “Каризма”, Нели, Гала, Евелина Павлова, Ники Илиев, Нети, Хилда Казасян, Стефания Колева, Вики от “Мастило” и собственичката на магазин “Varano” Наталия Караянева са лицата от календара. Събитието се организира за четвърта поредна година и събира VIP-блясъка на София.

Гостите бяха посрещнати от соло-флейтата на Софийската опера г-н Ангел Вътов с откъс от „Вълшебната флейта” на Моцарт. Домакините на събитието – главният редактор Еми Каравелова и редакторът Яна Илева, влязоха в ролята на водещи и предразположиха гостите да се чувстват част от една наистина звездна вечер, в която, както сподели г-жа Каравелова: „Всички ние сме звезди, всяка със собствен блясък и успехи в своята сфера.” Стил и изисканост внесоха в залата с пристигането си чаровната Нели, придружавана от фитнес инструктура си Ники, лъчезарната Вики от „Мастило”, която, макар и болна, успя да уважи събитието и да остави автограф на месеца със своя лик, Йоана Буковска, Гери от „Огледала”, която дойде със своя приятел и посочи него за най-важното нещо, което й се е случило през годината. Всяка от звездите сподели как се е развила кариерата й през 2007 г. и пикантерии около заснемането на дванайсетте фотосесии.

Звездите получиха специални подаръци – спа сертификати за „звездни” процедури от Spirit Spa Studio, което предлага уникалния за България метод за отслабване и стягане „Шведско чудо”, модел от колекцията за 2008 г. на датската марка слънчеви очила PREGO, която нашумя в началото на годината, и сребърно бижу за дома от SSG.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*