Голи снимки на Мариела предизвикаха фурор

Най-секси изкусителката поднесе специален подарък на всички свои почитатели за началото на 2008 – гореща фотосесия в мъжкото списание FHM.

Ексклузивните кадри, дело на фотографката Велислава Каймаканова, вече предизвикаха много коментари. Те представят изкусителката в ролята на истинска сексуална хищница. Идеята дошла от визитката й за „Островът на изкушението”, в която Мариела заявява: „Виждали ли сте такава кукла като мен? Но не се заблуждавайте от външния ми вид – харесам ли си някой мъж, превръщам се в хищник”.

Голи снимки на Мариела предизвикаха фурор

Изкусителката признава, че и в живота й се е налагало да влиза в образа на жената съблазнителка, която получава всичко, което поиска, но това никога не се е превръщало в причина да развали нечие семейство. И макар да обожава камерата, красавицата споделя, че не би правила секс пред нея, защото смята това изживяване за прекалено лично и интимно. Тя и приятелят й са временно разделени, но Мариела казва, че заради него би направила всичко, дори „да влезе в затвора”.

През 2008 изкусителката смята да се посвети изцяло на кариерата си на модел и да продължи да радва своите феновете с още горещи фотоси.

Снимки: Велислава Каймаканова

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*