Начало » Лайфстайл » Звезди представиха VIP календара „Салон на звездите 2008”

Лайфстайл


Звезди представиха VIP календара „Салон на звездите 2008” Звезди представиха VIP календара „Салон на звездите 2008”

21 Декември 2007 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

Тази седмица в столичния хотел „Кристал Палас” списание „Интериорен и строителен Salon” представи VIP календара си за 2008 г., от който греят дванадесетте корици от изминаващата година. Гери от “Огледала”, Йоана Буковска, Галя от “Каризма”, Нели, Гала, Евелина Павлова, Ники Илиев, Нети, Хилда Казасян, Стефания Колева, Вики от “Мастило” и собственичката на магазин “Varano” Наталия Караянева са лицата от календара. Събитието се организира за четвърта поредна година и събира VIP-блясъка на София.

Гостите бяха посрещнати от соло-флейтата на Софийската опера г-н Ангел Вътов с откъс от „Вълшебната флейта” на Моцарт. Домакините на събитието – главният редактор Еми Каравелова и редакторът Яна Илева, влязоха в ролята на водещи и предразположиха гостите да се чувстват част от една наистина звездна вечер, в която, както сподели г-жа Каравелова: „Всички ние сме звезди, всяка със собствен блясък и успехи в своята сфера.” Стил и изисканост внесоха в залата с пристигането си чаровната Нели, придружавана от фитнес инструктура си Ники, лъчезарната Вики от „Мастило”, която, макар и болна, успя да уважи събитието и да остави автограф на месеца със своя лик, Йоана Буковска, Гери от „Огледала”, която дойде със своя приятел и посочи него за най-важното нещо, което й се е случило през годината. Всяка от звездите сподели как се е развила кариерата й през 2007 г. и пикантерии около заснемането на дванайсетте фотосесии.

Звездите получиха специални подаръци – спа сертификати за „звездни” процедури от Spirit Spa Studio, което предлага уникалния за България метод за отслабване и стягане „Шведско чудо”, модел от колекцията за 2008 г. на датската марка слънчеви очила PREGO, която нашумя в началото на годината, и сребърно бижу за дома от SSG.

Прочетено: 3494 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.