Nescafe Frappe дава шанс на още 15 късметлии да бъдат специални гости на концерта на Чамбао

От днес стартира още една он-лайн игра, която дава шанс на феновете на модерното фламенко – чил да спечелят покана за един от трите концерта от лятното турне на NESCAFE FRAPPE. Достатъчно е всеки един от желаещите да получи безценния пропуск за горещите фиести с ЧАМБАО да влезе на адрес www.nescafe.bg, и да отговори вярно на зададените в сайта въпроси до 00.00 часа на 26 юни. По пет души от градовете на турнето – Пловдив, Созопол и Варна ще имат удоволствието да бъдат сред специалните гости на концертите. На принципа на томболата ще бъдат изтеглени печелившите участници. Имената на щастливците ще бъдат публикуване на 3 юли в сайта на NESCAFE – www.nescafe.bg. Повече информация за играта може да бъде получена и на безплатния телефон за цялата страна 0800 1 6666.

Отново на 3 юли в сайта на NESCAFE FRAPPE FLAMENCO SUMMER TOUR`2007 ще бъдат публикувани имената и на други 15 късметлии, участващи в играта на www.chambao.agencyprima.com.

Същевременно от днес могат да бъдат открити и билети за NESCAFE FRAPPE FLAMENCO SUUMER TOUR на касите на НДК, Фестивален и конгресен център и Двореца на културата и спорта във Варна. Следващата седмица билети ще бъдат пуснати и на касите на Драматичните театри в Бургас и Пловдив. Он-лайн билети могат да бъдат закупени от www.eventim.bg и www.ticketstream.bg. В деня на концертите билети ще бъдат пуснати и на касите на летните театри в Пловдив, Созопол и Варна.

NESCAFE FRAPPE FLAMENCO SUMMER TOUR`2007 стартира на 11 юли от Летния театър в Пловдив. На 12 юли ЧАМБАО ще изнесат концерт в Летния театър на Созопол. На 13 юли в Летния театър във Варна ще бъде третият концерт на Чамбао у нас.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*