Начало » Мода » Заредете се с настроение във Fashion.bg

Мода


Заредете се с настроение във Fashion.bg Заредете се с настроение във Fashion.bg

18 Август 2010 Fashion.bg Коментари [1] Категория › Мода

   increase  decrease

Въпреки лятното настроение, с тъга трябва да отбележим, че краят на този сезон наближава. Време е да се подготвим за есента с топли дрехи и обувки от новите колекции на водещите български марки, за сезон есен-зима 2010.

През лятото кожата ни е била подложена на непрекъснатото влияние на вредните UV лъчи, за това правилните грижи за нея са необходими, за да изглеждаме красиви и през есента. Ние ви предлагаме да обърнете внимание на правилното отстраняване на грима и грижите за кожата преди сън.

За да внесете повече настроение в по-мрачните есенни дни, променете прическата си! Разгледайте предложената от нас фото колекцията "Графити", показваща водещите тенденции в прическите за 2010.

Както винаги сме помислили и за бъдещите булки. Ако прекрасният ден предстои, разгледайте колекцията булчински рокли 2010 на ателие Симон. На този важен ден, всеки детайл е от значение и трябва да положите перфектни грижи за ръцете си, тъй като всички погледи ще са насочени към вас. Предлагаме ви идеи за сватбен маникюр, с който ръцете ви ще изглеждат ослепително.

И за да бъдете още по-красива на този вълшебен ден, влезте във форма без диети и гладуване с новата технология за отслабване, основана на естествените процеси в огранизма.

Пожелаваме ви да се насладите пълноценно на последните седмици от отиващото си лято заедно с Fashion.bg!

Прочетено: 2106 пъти 

Коментари

18 Август 2010 Деси:

Fashion.bg е любимият ми сайт. Винаги се информирам за модните тенденции от тук, а мога да намеря и адреси на БГ фирми и магазини, където има качествени неща. Дори бих посъветвала да се пише още повече за българската мода.

Хумор и забава

- Мамо, наистина ли пилешката супа помага при простуда?
- Да, сине.
- И защо?
- Защото в пилето има много антибиотици.