Начало » Лайфстайл » Голи снимки на Мариела предизвикаха фурор

Лайфстайл


Голи снимки на Мариела предизвикаха фурор Голи снимки на Мариела предизвикаха фурор

03 Януари 2008 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

Най-секси изкусителката поднесе специален подарък на всички свои почитатели за началото на 2008 – гореща фотосесия в мъжкото списание FHM.

Ексклузивните кадри, дело на фотографката Велислава Каймаканова, вече предизвикаха много коментари. Те представят изкусителката в ролята на истинска сексуална хищница. Идеята дошла от визитката й за „Островът на изкушението”, в която Мариела заявява: „Виждали ли сте такава кукла като мен? Но не се заблуждавайте от външния ми вид – харесам ли си някой мъж, превръщам се в хищник”.

Голи снимки на Мариела предизвикаха фурор


Изкусителката признава, че и в живота й се е налагало да влиза в образа на жената съблазнителка, която получава всичко, което поиска, но това никога не се е превръщало в причина да развали нечие семейство. И макар да обожава камерата, красавицата споделя, че не би правила секс пред нея, защото смята това изживяване за прекалено лично и интимно. Тя и приятелят й са временно разделени, но Мариела казва, че заради него би направила всичко, дори „да влезе в затвора”.

През 2008 изкусителката смята да се посвети изцяло на кариерата си на модел и да продължи да радва своите феновете с още горещи фотоси.

Снимки: Велислава Каймаканова

Прочетено: 8320 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.