Ловците тази есен се облякоха не в камуфлаж, а в два цвята

Стотици ловци избраха да се подготвят за новия ловен сезон с екипировките на АПОЛО®. Те са изработени с Gore-Tex мембрана, която им гарантира 100% устойчивост на студ, вятър и дъжд, и ги прави най-предпочитани от запалените по екстремния лов.
Освен към техническите параметри обаче тази година ловците проявиха предпочитанията си и към външния вид на дрехата, обясни Милен Иванов от АПОЛО. Наблюдава се навлизането на тенденцията, започнала в началото на годината в Русия – вместо камуфлажи, клиентите да избират модели в два цвята, с изчистени форми и линия, многофункционални и удобни.

Такива екипировки предлага АПОЛО в колекция`2007. Вече добилата популярност линия е базирана на кройки, даващи повече свобода, комфорт и сигурност. АПОЛО залага на нови конструктивни решения, като срязвания в предните части на облеклото, на гърба и на коленете. По този начин се осигурява повече лекота на движенията, позволяваща да се избегне досадното „придърпване” на материята при клякане и прикладване.

Най-предпочитан от българските ловци тази година се оказа моделът J-88 – 100% водонепроницаемо, дишащо, вятъроспиращо Gore-Tex яке. Със специалната конструкция на АПОЛО за лекота на движенията и перфектна линия. Външни джобове: два прорязани горни, вертикални, и два долни лепени джоба с мех. Два вътрешни джоба с цип (за документи и за мобилен телефон). Ръкави: анатомично оформени с регулируема ширина на китките и ширина на подгъва. Към модела има допълнителни екстри: отоплител, който при нужда осигурява на тялото затопляне в продължение на 24 часа.

Снимка: Модел J-88 на АПОЛО®

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*