Елица Тодорова ще пее на шведския крал

От 9 до 11 октомври 2007 президентът Първанов ще направи държавно посещение в Кралство Швеция по покана на крал Карл ХVI Густав.
Заедно с президентската двойка ще отлетят и световноизвестният български дует
Елица Тодорова и Стоян Янкулов.

Специално за кралското семейство красивата Елица и Стоян ще изпълнят в двореца хитът „Вода”, както и едночасова шоупрограма с уникални екзотични ударни инструменти.

Елица и Стоян са получили и покана от кралското семейство за официална вечеря в кралският дворец със крал Карл, кралица Силвия и трите им деца.

Трите деца на краля- принц Филип, принцеса Мадалена и принцеса Виктория са
на възрастта на Елица Тодорова и са сред любомците на британските таблоиди.

Наследниците на шведският трон са сред любимците на папараците, славят се с това че не спазват етикецията, разкрепостени са и при всеки удобен случай бързат да направят тур по дискотеките из Стокхолм. Наследството на всеки един от тях е по 17 милиона евро.

От Швеция Елица и Стоян отлитат директно за Япония на едноседмично турне в
мегаполиса Токио. Амбициозната певица и барабанистка е подготвила специална изненада за японска публика. От близо 2 месеца тя работи по осъществяването на уникален комикс- с манга рисунки. Комиксът се казва „Стихия” и е дело на художникът Даниел Атанасов, които е единственият манга художник признат в Япония. В Япония дуетът ще се срещне и със българският шампион по сумо Котоошо.

До седмица в Европа ще се завърти и новият клип на Елица Тодорова и Стоян Янкулов
към втората стихия „Земя”. Режисьор на видеото е Валери Милев.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*