Начало » Музика » Елица Тодорова: “Бог ме спаси!”

Музика


Елица Тодорова: “Бог ме спаси!” Елица Тодорова: “Бог ме спаси!”

06 Септември 2008 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Певицата барабанистка е с залепена разкъсно контузна рана на главата

На 30 август Елица Тодорова е поканена да пее и свири за партито на Еврофутбол. По време на репетиция на плажа до Cacao Beach Слънчев Бряг в 16.50 ч. цялата конструкция на сцената се залюлява и тръгва да пада върху сцената със застрашителната скорост и огромната си тежест. На сцената репетират Елица Тодорова, Мирослав Иванов и Тони Рикев. Сцената е била напълно НЕОБЕЗОПАСЕНА, и НЕПРАВИЛНО инсталирана в пясъка, с което е застрашавала живота както на музикантите, така и на всички които са били в радус около сцената на плажа.

Елица, която забелязва срутващата се грамада да лети към нея е трябвало да вземе скорострелно решение на къде да избяга, така че да не бъде смазана от железата.

В момента на срутването тя прави няколко крачки обмисляйки траекторията на падането и с навеждане се хвърля на земята. В момента на падането удря главата си в близкият монитор, а отгоре на главата има разкъсно контузна рана. Стоящо наблизо момче е със счупен прешлен, а няколко други са с леки охлузвания.

Елица в момента е добре и е в съзнание. Възстановява се в хотел до морето, под лекарски грижи.

“Бог ме спаси! Сега съм още по силна!” - така е коментирала случката Елицa.

Елица Тодорова благодари на жената която и е оказала първа помощ, на Динко Динев който е съдействал да се изпрати бърза медицинска помощ, на озвучителя си Валери Игнатов, който я е изнесал от мястото на инцидента, на Мироскав Иванов, Тони Рикев, на екипа от частна болница Life Hospital и на всички българи, които я обичат и се молят за бързото и възстановяване.

Елица не е пяла на концерта в Аполония, турнето и със Стоян Янкулов в Китай се отлага.

Прочетено: 3050 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.