Андреа и Кубрат отиват при крокодилите на о-в Пукет

Коронованите за “Най-секси двойка за 2008 година” Андреа и Кубрат ще предприемат доста екзотична дестинация през лятото. След като Кобрата се завърна от Олимпиадата в Пекин реши да заведе любимата си при крокодилите. Двамата вече са си запазили самолетни билети за септември, а мястото е тайландският о-в Пукет. Така Андреа и Кубрат ще се отдадат на заслужена почивка. Най-интересната екскурзия, в която ще се включат е посещение на най-голямата ферма за крокодили в света.

Фолк-звездата изпитва лека непоносимост към влечугите, но както се казва “любовта е сляпа”. За сметка на това е много доволна от другата целодневна екскурзия – обиколка из градината на розите. В Тайланд най-секси двойката ще почиват две седмици. Блондинката вече се сдоби с всичко необходимо за пътуването – плажно мляко с голяма защита, красива шапка и златен бански. От седмица Кубрат пък й преподава уроци по гмуркане, тъй като изпълнителката на “Хладна нежност” иска да разгледа всички красоти на Андаманово море. А едната вечер задължително ще им е романтична – ще отидат до най-южната точка на Пукет, наречена Носът на Брахма, откъдето ще наблюдават залеза.

Двамата не се притесняват от цунамита и на всяка цена искат да си побъбрят с някой будист. Преди дестинацията им до о-в Пукет, Андреа и Кубрат ще отмарят и на о-в Миконос, в Гърция. В момента двамата са на Слънчев бряг, където фолк-звездата е ангажирана по частни партита. 2008-ма определено e годината на Андреа. Звездата издаде първия си албум, предизвика невиждан фурор като откриваше турнето на “Пайнер” с готическото си шоу “Фантомът от операта”, записа два дуета с румънската мега-звезда Кости, а вече е на път да превземе и северната ни съседка. Преди броени дни Андреа се завърна от участие в мащабен концерт в Мангаля (град до Черно море). Там двамата с Кости закриха шоуто с песните “Само мой” и “В мен”, а 60 000 души избухнаха в аплаузи. Концертът се излъчи директно по националната румънска телевизия
RTV. А цяла седмица Андреа и Кости даваха интервюта за медиите там. “Бяхме шашнати от организацията, сцената беше построена в морето, а до нея стигнахме с корабче. За съжаление телефонът ми падна във водата, но добре че беше малкия дявол и не си счупих крака” – споделя Андреа. Рмънците разбира се най-много се впечатлили от външния вид на нашата изпълнителка и я третирали като богиня.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*