Летния хит на Устата и Софи “Бате шефе” вече и на видео

Преди броени дни Устата засне клип към песента “Бате шефе”, с участието на гост-звездата Софи Маринова и всенародните любимци от VIP Brother 3.

Парчето е пилотен сингъл от предстоящия нов албум на изпълнителя и вече се наложи като горещ хит на лято 2009!

От PR агенция “Free Mind Communications” съобщават, че част от основните герои в новото видео са VIP Съквартирантите Устата, Софи, Дачо, Тодор Славков и Саша Антунович, поставени във виртуална обстановка, пресъздаваща Къщата на Big Brother. Малък Тошко – символа на бившия държавен строй в последния сезон на шоуто, с лекота влиза в образа на самия “бате шефе”.В унисон с актуалната тема за изборите и контекста на песента, в която Устата рапира “абе дайте държавата на Тошко”, горещия топмодел Йоана Христова “дава своя вот” за любимеца на народа по нетрадиционен начин.

Секссимволите Велислава, Таня, Деси и новото откритие на сп.FHM Марина, отново ще спрат дъха на мъжката половина от зрителите.

Със специална епизодична роля в “Бате шефе” се изявява и Рио – малкото кученце чихуахуа на Софи Маринова, с което певицата се сдоби седмица преди снимките на видеото.

Новия шеф в семейството на Софи и Дачо прави своя звезден дебют в клипа в пълния си блясък.

82-годишната баба Нина от София, бивша фризьорка от времето на стария режим, е един от най-колоритните участници в клипа. Включването й е напълно импровизирано, както и ненадейната й поява на снимачната площадка.Всички са единодушни за участието й, след като остават впечатлени от силния й дух, енергичност, и желание да подкрепи своите любими звезди Софи и Тодор.

Зад впечатляващата визия на Софи Маринова във видеото стои още едно от популярните лица във VIP Brother 3 – ексцентричната модна дизайнерка Божидара Бакалова.

Дело на модното й ателие “…by Bakalova” са оригиналните тоалети, с които Софи представя три различни визии и себе си в напълно ново амплоа. Както самата Божидара споделя “дрехите са вдъхновени от личността на самата Софи, която аз много обичам”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*