Редица световни ди джеи ще гостуват в България това лято

* Редица световни ди джеи ще гостуват в България това лято в рамките на новата сесия "Summertime Dance Explosion Solar 09", съобщиха на пресконференция организаторите от клуб "Ялта".

Традиционните летни партита на Слънчев бряг ще започнат на 25 юли с участие на Пийт Тонг. Британецът води всяка седмица предавания в "BBC Radio 1" като "Essential Mix" и "Essential Selection".

На 31 юли програмата продължава с появата на Роби Ривера. Той е ремиксирал хитове на Кайли Миноуг, Молоко, Мадона, Рики Мартин, Фейтлес и много други.

Най-известният транс диджей и продуцент на електронна музика в света Тиесто идва в Слънчев бряг на 2 август специално за "Summertime Dance Explosion Solar 09".

Той е единственият ди джей, който е избиран три пъти поред за най-добър диджей на планетата в класацията на списание "DJ Magazine". Той е и първият диджей, който свири на живо на церемония по откриване на олимпийски игри (в Атина през 2004 г.) и е номиниран за награда "Грами" за албума си "Elements of Life" през 2008г.

На 8 август българското черноморие ще бъде домакин на шоуто на Виктор Калдерон. Талантът му привлича големи звезди като "Депеш Мод", Бионсе и Мадона, с която има над 10 ремикса на едни от най-големите й хитове.

Закриващото парти за "Summertime Dance Explosion Solar 09" на 15 август е запазено за английския ди джей Марк Найт. actualno.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*