Есента ѝ отива

a’s представя една ярка по рода си колекция за есенно – зимния сезон, в която всеки модел е уникално подсилен със специално изработени творчески елементи. Перфектната симбиоза между удобство и модерен дизайн, цветната палитра, акцентът върху детайлите е това, което ясно дефинира и отличава колекцията. Оригиналното преплитане на актуалните за сезона стилове прави дрехите изключително разнообразни – от изчистени и класически, през авангардни, като се стигне до известни нотки екзотика.

Доминират деним, вълнени и памучни материи в тъмна гама, като преобладава черно, кафяво, сиво с акценти в жълто и бежово. Щампите и апликациите са експресивни, като послание и продължават цялостната стилистика на колекцията с “износен” и “колоритно разнищен” ефект. Миксът от стилове позволява традиционни и смели съчетания.

Прави дънки в комбинация с подходящ ботуши и блузка със щампи, изпълнена в двупластова материя, създават усещане за удобство, комфорт и освободеност, с които дрехите оживяват. Палтата са до коляно, обемни или вталени с колан в кръста. Селекцията на а’s за сезон есен – зима предлага още туники и елеци в разнообразни десени и материи , както и разчупени къси и дълги сака подходящи за всички вкусове.

колекция за есенно - зимния сезон

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*