Анн-Джи със златен медал от евро купата по фитнес в Сърбия

Скандалната поп принцеса Анн-Джи отново грабна златния медал за най-изящна фитнес фигура в категорията “Фитнес модел” на първенството по фитнес за Евро купата, провело се в Сърбия. След дълги и изморителни подготовки, нашата Мис Фитнес България се класира първа като остави след себе си момичета от Франция, Германия, Чехия, Швейцария и др.

След награждаването Анн-Джи остана още една седмица в Белград, като гостуваше всеки ден в различни техни предавания и даваше интервюта. Тя бе специален гост на известното петъчно шоу по Pink TV- “ Bravo Show” с известната водеща Jelena Bachich. Певицата се яви и на националното първенство на Сърбия по фитнес и бодибилдинг, където три години по ред е печелила тяхна Big Brother-ка, която след като научила че тази година конкурентка ще и е сексапилната плейбойка от България, отказала да се яви на конкурса.

Анн-Джи се класира за световното догодина, което ще се проведе в Литва. Тя ще е единствената, която ще представлява България на този световен турнир, където в категорията “ Фитнес модел” ще се състезават най-красивите жени от цял свят с най-перфектните тела.

1 Comment

  1. Анн-Джи наистина има секси тяло. Успех на световното !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*