Начало » Мода » Есента ѝ отива

Мода


Есента ѝ отива Есента ѝ отива

12 Октомври 2007 Fashion.bg   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

a’s представя една ярка по рода си колекция за есенно - зимния сезон, в която всеки модел е уникално подсилен със специално изработени творчески елементи. Перфектната симбиоза между удобство и модерен дизайн, цветната палитра, акцентът върху детайлите е това, което ясно дефинира и отличава колекцията. Оригиналното преплитане на актуалните за сезона стилове прави дрехите изключително разнообразни – от изчистени и класически, през авангардни, като се стигне до известни нотки екзотика.

Доминират деним, вълнени и памучни материи в тъмна гама, като преобладава черно, кафяво, сиво с акценти в жълто и бежово. Щампите и апликациите са експресивни, като послание и продължават цялостната стилистика на колекцията с “износен” и “колоритно разнищен” ефект. Миксът от стилове позволява традиционни и смели съчетания.

Прави дънки в комбинация с подходящ ботуши и блузка със щампи, изпълнена в двупластова материя, създават усещане за удобство, комфорт и освободеност, с които дрехите оживяват. Палтата са до коляно, обемни или вталени с колан в кръста. Селекцията на а’s за сезон есен - зима предлага още туники и елеци в разнообразни десени и материи , както и разчупени къси и дълги сака подходящи за всички вкусове.

колекция за есенно - зимния сезон

Прочетено: 3034 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.