Начало » Лайфстайл » Черната Златка ще дефилира с чужди супермодели на Summer fashion show

Лайфстайл


Черната Златка ще дефилира с чужди  супермодели  на Summer fashion show Черната Златка ще дефилира с чужди супермодели на Summer fashion show

17 Август 2010 Infotech.bg Коментари [1] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

Златка Димитрова ще се присъедини към грандиозното Summer fashion show, което ще се състои на 19-ти август от 19 часа в комплекс Емералд на Равда. Тя ще дефилира редом до два чужди топ модела – американката Анджела и албано-туркинята Фелис.
Газелите пристигат специално за събитието, на което се очакват над 100 руски бизнесмени.

Сред гостите най-вероятно ще бъде и Филип Киркоров, който притежава няколко апартамента в най-луксозния комплекс в България.

“Присъстващите на Summer fashion show ще успеят да се насладят на новите колекции на най-известните световни марки, като след шоуто гостите ще могат да закупят каквото им харесва на преференциални цени”, разкриват организаторите от ВИП Комюникейшън.

Бутик “Podium” ще участват с Роберто Кавали, VDP, Iceberg, Who is who. Присъствещите ще видят още колекциите на Ед Харди, Кристиян Одиже, Пако Чиконе.

Гръцкият гигант Sugar Free ще покаже плажни облекла, аксесоари и бански. По котешката пътека ще минат още Мис България 2006 Галена Димова, Miss Sexy Summer 2010 Ваня Кирова, баскетболистката и носителка на титлата Miss Euromodel 2007 Елена Маркова, тв водещата от Нова тв Ива Атанасова, волейболистката и една от любимките на Сървайвър 4 Маргарита Амиджинова, както и момичетата от клипа на Милко Калайджиев “Ако те видят Златките” Катерина Йорданова и Сабина Ненчева.

Водеща на гала-вечерта ще е Нина Никол.

Прочетено: 2909 пъти



 

Коментари

19 Август 2010 ИРЕНА КАРАИВАНОВА:

ТОВА СЪБИТИЕ Е НЕЩО УНИЛАКНО ПРЕДПОЛАГАМ! ЗА МЕН НАЙ-РАДОСТНОТО Е ЧЕ ТАМ ЩЕ ПРИСЪСТВА И ЩЕ КРАСИ СЦЕНАТА НАШАТА НЕВЕРОЯТНА ЗЛАТКА ДИМИТРОВА!ПОЖЕЛАВАМ И УСПЕХ!ДАЙ БОЖЕ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРСКО ПРИСЪСТВИЕ НА ТАКИВА СЪБИТИЯ!

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.