Начало » Музика » Стела отпадна от напреварата в "X Factor"

Музика


Стела отпадна от напреварата в  Стела отпадна от напреварата в "X Factor"

25 Ноември 2011 APRA Porter Novelli   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Стела е деветият финалист, напуснал “X Factor”. В сряда вечерта тя беше номинирана за втора поредна седмица, а срещу нея се изправиха Ангел и Моисей.

Дуетът първи се бори за оставане в шоуто с изпълнение на “Mary Did You Know”. Талантливите момчетата вложиха много чувство в изпълнението си и за пореден път показаха любовта си към Бог и музиката. Веднага след тях Стела доказа, че е преодоляла страховете си, изпявайки с усмивка и увереност “You Gotta Be” на Дес‘рий.

След като резултатите бяха обявени, Мария Илиева призова публиката да подкрепи Стела, защото „българската сцена има нужда от нейния глас”.

Поли защити момчетата си с аргумента, че те са цвета на шоуто и притежават уникална индивидуалност. За втора поредна седмица зрителите бяха в ролята на съдии и решиха кой да продължи към финала. Така, след повторно гласуване, с 39 на сто от гласовете Стела напусна ”X Factor”.

Стела Петрова се превърна в най-противоречивия участник в “X Factor”. С акустичното й изпълнение на песента на Джеси Джей “Price Tag”, още по време на кастингите на музикално шоу номер 1, тя спечели сърцата на хиляди зрители. Но нейната неувереност й попречи да покаже истинските си възможности на концертите на живо и да стигне до финала.

Мария Илиева е първият ментор, който остана без участници в своята категория. Първа от нейния отбор отпадна Михаела, последвана от Маргарита. Мага продължава единствено с Александра, в категория над 26 години. Ангел и Моисей са последните от категория „Групи“, които се борят за победа, заедно със своя ментор – Поли Генова. Единствено Васко Василев премина деветите елиминации, запазвайки момчетата Рафи и Богомил.

Финалът на шоуто номер 1 ще бъде на 11 декември – неделя. В последната седмица ще има само един подгряващ епизод в сряда, 7 декември, когато зрителите ще имат възможността да чуят полуфиналистите от своя топ 3, като гласуването ще продължи до неделя.

Прочетено: 2276 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.