Начало » Мода » Ексклузивен outlet магазин за маркови стоки с до 90% намалени цени ще бъде временно открит в ЦУМ

Мода


Ексклузивен outlet магазин за маркови стоки с до 90% намалени цени ще бъде временно открит в ЦУМ Ексклузивен outlet магазин за маркови стоки с до 90% намалени цени ще бъде временно открит в ЦУМ

16 Август 2011 APRA Porter Novelli   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

Най-големият клуб за онлайн пазаруване в Централна и Източна Европа Fashion Days открива ексклузивен POP UP Outlet магазин в ЦУМ. Магазинът ще е отворен за 12 поредни дни и ще предлага мъжки и дамски дрехи, обувки и аксесоари на световноизвестни марки и на ексклузивно ниски цени, които ще варират между 15-100 лева в рамките на цялата кампания.

Fashion Days Pop Out Outlet ще бъде отворен за всички желаещи в периода 25 август – 04 септември 2011 г. от 10:00 до 21:00 часа, в ЦУМ, ет.2.

С отстъпки до 90% Fashion Days POP UP Outlet ще изкушава посетителите с продукти на D&G, Calvin Klein, Givenchy, Guess, Camel, GAS, Esprit, Lancaster, Paco Rabanne, Scholl, Pierre Cardin, Ed Hardy, Tommy Hilfiger, Primo Emporio, Tom Taylor, Guy Laroche, Venus Victoria, Miss Sixty и др. Стоките ще бъдат допълвани ежедневно, като целта е да се предложи максимално богат избор за всички вкусове и предпочитания на клиентите.

На сайта www.fashiondays.bg/popup, както и на фейсбук страницата на клуба http://www.facebook.com/fa​shiondays.bulgaria ежедневно ще бъде качвана актуална информация за предлаганите колекции, стоки и аксесоари, достъпни за клиентите през деня.

На 24 август POP UP Outlet магазинът ще бъде достъпен само за членове на клуба, които ще могат да пазаруват стоки с предварително закупени ваучери през сайта на Fashion Days. Всеки член ще има възможността да закупи до 10 ВИП ваучера на стойност 15 лв/бр., като тази стойност в реалния магазин ще бъде еквивалентна на 20 лева. За да стане член на Fashion Days Club и за да може да пазарува приоритетно един ден преди старта на масовата разпродажба в Pop Up Outlet магазина, всеки желаещ може да заяви своето членство на http://www.fashiondays.bg/friends

Прочетено: 3210 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.