Начало » Музика » Даниела и Юлия от дует "Мания" се завръщат на българската сцена след успешно мини турне в Америка

Музика


Даниела и Юлия от дует Даниела и Юлия от дует "Мания" се завръщат на българската сцена след успешно мини турне в Америка

09 Юни 2009 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

След близо две годишно отсъствие от българската музикална сцена , чаровните сестри от дует "Мания" се завръщат с нова песен и видеоклип.

Песента "Не познавах теб", по музика и аранжимент на Мага и текст на Гери Турийска, беше клипирана от дуета преди половин година, но поради заминаването на Юлия и Даниела за поредица от участия в Америка, видеото ще стартира в българския ефир сега.

Клипът към песента е дело на режисьора Ники Нанков, със който дуетът работи за първи път.

През последните години двете чаровници от "Мания" се радват на щастлив семеен живот. Даниела мина под венчило преди година, а Юлия стана майка на момиченце, на име Ванеса.

Въпреки семейните си ангажименти , талантливите певици не спират да работят. В Америка двете пожънаха огромен успех по време на участията си пред българските общности в градове като Ню Йорк, Чикаго и Лас Вегас , след което Юлия беше поканена като специален гост - изпълнител в програмата на една от най - луксозните круиз линии. Другата сестра от дует "Мания" - Даниела, работи по нов проект в стил сол и фънк, с американската си група в Ню Йорк, където живее в момента със съпруга си, който също е музикант.

Прочетено: 3606 пъти 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.