Десислава показва приятеля си и в последния си клип

Още от „Най-неправилният мъж” Десислава бе свързвана с ММА боеца Светлозар Савов. Но тогава все още това са само догадки. От началото на годината певицата е щастлива и официално призна, че Светлозар е „правилният мъж”. Той участва в последните й два клипа – „Моето друго аз” и „Only one”.

Деси е влюбена, но и тъжна: „В момента Зарко /Светлозар Савов/ е в Америка. Замина за няколко месеца. Аз искрено се радвам за него, защото там ще има шанс да се развива. Няма да крия – много ми е мъчно…. но въпреки че знаех, че ще ми липсва изключително много, приветствах идеята да замине. Не трябва да изпуска шансовете си!” – категорична е певицата.

Dess е активна в професионален план и не крие, че нещата се получават, както ги иска: „Видеото към „Only one” е наистина специално за мен. Мечтаех да снимам такъв клип – черно бял, с любимия човек, двамата на плажа, хем романтично, хем класическо, семпло, изчистено, нежно, леко еротично, но с вкус… мисля, че се получи. Видеото вече се излъчва по поп телевизиите в България и аз се гордея с този факт, а и съм изключително благодарна!”

Десислава не пропусна да похвали и новия екип, с който снима „Only one”. Това са режисьорът Станислав Христов и оператора Георги Гвоздев. „Много съм доволна от работата на Станислав и Жоро. Надявам се и занапред да работя с тях!” – заяви талантливата певица. Тя не се поколеба да разкаже повече подробности около „Only one” – „Снимахме на Иракли – много красиво място. Засега все още не е толкова гъсто населен плажа и за един ден успяхме да заснемем всичко. Разбира се, освен на режисьора Станислав Христов и на оператора Георги Гвоздев, искам да благодаря и на Коко /фотографа Костадин Кръстев/, на Кирил Чалъков, на Деси от „Фетиш” и на озвучителя ми Зарко /Светозар Димитров/, който направи уникални снимки. Чувствам се наистина добре, когато работя с такива хора!”

В момента певицата е на морето, за да празнува рождения ден на сина си – „Честито на моето момче! Вчера сестра ми Ина имаше рожден ден, днес е Майки. Искам да ги поздравя и да им пожелая да са много здрави и щастливи, и да продължават да ни радват!”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*