Мониторите Philips Blade в 24-инчова версия и брилянтно бяло

Независимо дали времето ще продължи да бъде горещо през това лято, новите монитори на Philips със сигурност ще предизвикат свежа вълна. MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на Philips за монитори, обяви две нови версии на дисплеите Philips Blade. Вече утвърдени като устройства с върхови спецификации и вдъхновяващ дизайн, линията от монитори Blade се разширява с още един 24-инчов модел, както и с 23-инчова версия в брилянтно гланцово бяло – за още по-пленително и освежаващо присъствие.
Със своя профил от само 12.9 мм, дисплеите Blade имат тънък силует, който е още по-елегантен при големия 24-инчов модел. Изчистените линии са допълнени от чувствителни на допир бутони за контрол, интегрирани в стойката, докато кабелите са прибрани далеч от погледа. Благодарение на новия наличен цвят при 23-инчовата IPS версия – брилянтно бяло с гланц и традиционното черно, потребителите могат да изберат подходящия вид, които пасва най-добре на интериора им.

Качествата на новите Blade модели са на най-високо ниво, както винаги е било. И двата монитора използват последно поколение LED подсветка, която допринася за тънкия профил. 23-инчовият е базиран на технологията eIPS (Enhanced In-Plane Switching), което осигурява почти 180-градусов ъгъл на видимост, без да бъдат жертвани остротата и енергията на цветовете. 24-инчовият модел е базиран на AMVA технология и предлага дори още по-голямо контрастно съотношение и от там – още по-жива и чиста картина. А това е чудесна възможност да обработите своите ваканционни снимки! Внимание заслужават и енергийните функции на Philips, които осигуряват оптимален цвят, контраст и подходяща картина за всяко приложение.
Черният 24-инчов Blade AMVA 249C4QHSB монитор ще бъде наличен в края на септември на препоръчителна крайна цена от 289 евро. Белият гланцов модел Blade 239C4QHSW ще се появи много скоро след това на препоръчителна крайна цена от 249 евро.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*