Начало » Лайфстайл » Беседин официално показа половинката си Веси Попова

Лайфстайл


Беседин официално показа половинката си Веси Попова Беседин официално показа половинката си Веси Попова

13 Април 2011 ПРофайл   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

На светско парти в култовия пиано бар Хедон, за да изгледат модното ревю на българския производител Лизабел, се бяха събрали известни личности като Маги Желязкова, Руслана Попова, Виктория Джумпарова, както и Александър Беседин със своята половинка Веси Попова. За първи път от 1 година насам топмодела Александър Беседин показа публично изпълнителката от Шоуто на Иван и Андрей - пловдивчанката Веси Попова. Двамата криха своята интимност далеч от завистливи коментари и интриги.

И двамата в момента се чувстват комфортно. Беседин се подготвя за турнир по културизъм и видимо е променил телосложението си, заради строгите диети, на които е подложен. Веси пък не спира с участията си и ангажиментите като изпълнител. Тя подготвя и първи самостоятелен албум.

На модното парти дойдоха още архитект Диков, Стоян Стоянов собственик на верига от хотели White Fir Hotels, Махер, Кристина Димитрова, Анн Джи, Таня Стоянова от Едуардо Миролио. БГ мулатката Мери Оморгие поведе екзотичното ревю начело с красавиците от модна агенция FH 1 Agency.

Прочетено: 3469 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.