Eкзотични цветове властват в линиите Watercolor и Sepia от пролетно-лятната колекция на Escada

Представяме линиите Watercolor и Sepia от колекцията на ESCADA за Пролет-Лято 2011. Неповторимият дух и екзотичните цветове на Африка са в комбинация с безупречното качество на ESCADA.

Цветовете са взети от палитрата на природата – от изумрудения лазур на безкрайния океан до изчистения цвят на водата –аква, през зелената призма на джунглата. Землистите нюанси- бежево, пясъчно, кафяво, са основа за магнетичното избухване на оранжевото и червеното. Резултатът е ярка картина и изтънчен силует.

Принтовете са сякаш игра на природата – цветовете преливат eдин в друг и галят окото, а анималистичните мотиви са по-живи от всякога.

Вдъхновението, почерпено от картините на екзотичния художник Питър Биърд, пренася истинската ESCADA дама – мечтателка и пътешественичка, в неповторимата Африка.

Както се очаква от ESCADA, аксесоарите за тази пролет и лято ще са перфектният завършек на визията. Чантите и обувките са с много камъни и екзотични детайли. Материите са първокласни. Излъчването е за добър вкус и висок стил.

Рекламната кампания за пролетно-лятната колекцията на ESCADA е заснета от легендарния моден фотограф Петер Линдберг. Лице е бразилският супер модел Изабели Фонтана. С интелигентното си и меко излъчване, тя придава на фотографиите чувственост и eстественост. Рекламните фотографии са като картини, подчертани от изяществото на силуетите.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*