Начало » Мода » Виргиния Здравкова направи ексклузивни аксесоари за фотосесия на „Playboy”

Мода


Виргиния Здравкова направи ексклузивни аксесоари за фотосесия на „Playboy” Виргиния Здравкова направи ексклузивни аксесоари за фотосесия на „Playboy”

20 Септември 2007 VeritasPR   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

Симона от ТВ Планета позира с дизайнерските обувки и бижута


Виргиния Здравкова направи серия ексклузивни аксесоари за списание Playboy. Лице на броя и фотосесията през септември е водещата на „Лабиринт” по ТВ Планета, Симона. За първи път от излизането на българското издание аксесоарите за снимките и корицата му са специално измислени и изработени от дизайнер.

За месец и половина Виргиния е създала концепцията за фотосесията и е изработила специалната серия. Симона е участвала във всички обсъждания на идеите за стайлинга. Снимките са направени в шоурума на Versace в София. Дизайнерът и водещата няколко пъти посетили изложбената зала, за да съчетаят всеки детайл от аксесоарите със стила на мебелите.

В унисон с декорите на фотосесията Виргиния създава три отделни визии – в бяло, в златно и в черно. Висок бял ботуш със златни капси и бижута от бели кристали носи Симона на снимката, избрана за корица на броя. В друг кадър тя позира със сатениран черен корсет, обсипан със Swarovski. Той е създаден специално, за да подчертае тънката й 59 сантиметра талия. Златни ботуши и секси боксерки от щраусови пера са сред аксесоарите, които Виргиния изработва за снимките.

Водещата на лайфстайл предаването „Лабиринт” е била корица на Playboy за първи път през май 2003 г. Повод за втората й поява е пластичната операция за уголемяване на бюста, дело на естетичния хирург д-р Ильо Стоянов.

Снимка: Васил Къркеланов, сп. Playboy

Прочетено: 9601 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.