Весела Тотева и Елин Топузаков се готвят за прованска сватба

Весела Тотева и Елин Топузаков подготвят сватба стил френски прованс. Щастливото събитие ще е на 10-ти юни в резиденция Лозенец.

Сватбата ще е бутикова и ще е на открито, като подписването ще е на място. Преди това влюбените ще се врекат пред Господ и пред 70 гости в църквата Св. София.

“Искам да му дам любов, светлина, спокойствие. Искам да се чувства щастлив с мен”, споделя Весела и допълва:”Сватбената ми агентка Соня Атанасова се вълнува повече от мен, от което съм много щастлива”.

Цялата организация до всеки детайл ще бъде изпипана от агенция “Диаманти”. Те ще превърнат двора на резиденцията в същинска приказка в екрю, пепел от рози и злато. Основен акцент ще имат кристалите – специално построените шатри ще бъдат със златни полилеи, като ще се докарат и допълнителни дървета, обсипани с кристали.

“Булката е изключително сладка и знае какво иска, нашият екип се стреми да направи най-доброто за нейните очаквания” – разкри Соня Атанасова, чиято модна къща “Принцес” се е заела и с изработката на булчинската рокля, по модел на Весела.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*