Начало » Лайфстайл » Весела Тотева и Елин Топузаков се готвят за прованска сватба

Лайфстайл


Весела Тотева и Елин Топузаков се готвят за прованска сватба Весела Тотева и Елин Топузаков се готвят за прованска сватба

19 Април 2012 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

Весела Тотева и Елин Топузаков подготвят сватба стил френски прованс. Щастливото събитие ще е на 10-ти юни в резиденция Лозенец.

Сватбата ще е бутикова и ще е на открито, като подписването ще е на място. Преди това влюбените ще се врекат пред Господ и пред 70 гости в църквата Св. София.

"Искам да му дам любов, светлина, спокойствие. Искам да се чувства щастлив с мен", споделя Весела и допълва:"Сватбената ми агентка Соня Атанасова се вълнува повече от мен, от което съм много щастлива".

Цялата организация до всеки детайл ще бъде изпипана от агенция "Диаманти". Те ще превърнат двора на резиденцията в същинска приказка в екрю, пепел от рози и злато. Основен акцент ще имат кристалите - специално построените шатри ще бъдат със златни полилеи, като ще се докарат и допълнителни дървета, обсипани с кристали.

"Булката е изключително сладка и знае какво иска, нашият екип се стреми да направи най-доброто за нейните очаквания" - разкри Соня Атанасова, чиято модна къща "Принцес" се е заела и с изработката на булчинската рокля, по модел на Весела.

Прочетено: 2454 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.