Вечери на модата 2010

На 11 и 12 юни 2010 г. в Гранд Хотел Варна в комплекса “Св. Константин и Елена” ще се състои деветото издание на едно от най-големите модни събития в България – “Вечери на модата”, което представя модните колекции на изявени български дизайнери и модни къщи.

Голямо разнообразие от облекла и аксесоари ще бъдат представени по време на модните ревюта – дамски официални и булчински тоалети, ежедневни облекла, плетени облекла, бельо и бански костюми, чорапогащи, аксесоари и детски облекла. Сред участниците са Коралия, Романтика фешън, Азалия, Ромина фешън, Ефрадин ателие, Фортуна стил 95, Арида Арт, Теди стил, Маги лукс, 2Morrow, Tiffi, дамско бельо Флирт, Тони Ланс, Sharin, бански костюми Делфина, чорапогащи Penti и др.

Гранд Хотел ВарнаКоралия е новата търговска марка на модна къща “Стил В” – Ловеч с дизайнер Венета Василева, която тази година празнува 20-годишен творчески юбилей и ще представи своята юбилейна колекция.

Екатерина Тонева, основател и един от главните организатори на “Вечери на модата”, тази година ще сключи граждански брак и като бъдеща булка ще участва в дефилето с рокля на София Борисова за модна къща Романтика.

Основен партньор на събитието отново е Българският моден портал Fashion.bg. Манекенската постановка е на Амалия Тинчева.

Не пропускайте най-грандиозното модно събитие на 2010, станете гости на Гранд хотел Варна на 11 и 12 юни.

Снимки:

1. Модел на Коралия за лято 2010 с дизайнер Венета Василева
2. Гранд хотел Варна
3. – 4. Модели на Коралия за лято 2010 с дизайнер Венета Василева

Модели на Коралия за лято 2010Модели на Коралия за лято 2010

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*