Устата влиза в студио за записите на първия випбрадър химн

Само няколко дни след напускането на VIP Brother, Устата реши да разкрие, че по това време на живота си в къщата е съчинявал таино рими за нова песен. Тя ще е посветена на най-големите лафове и бисери на съквартирантите, които ще останат в историята на първия благотворителен сезон на шоуто. Както се пошегува и самата звезда ” Имах тайна мисия, за която не подозираха дори продуцентите на реалитито”. Хитовият изпълнител и автор на “Мале мале” имал идея да създаде песен докато е вътре в къщата, затова следял живота на випбрадърите и тайничко съчинявал рими за бъдещия хит.

Образите на най-ярките и скандални съквартиранти, както и най-колоритните реплики и случки от ежедневието в къщата и извън нея, са в осножата на текста. В него са залегнали и моменти, които никога не са излъчвани за зрителите по телевизията. Всички те ще бъдат поднесени с характерния тънък хумор на Устата.

След финала на шоуто през Май, изпълнителят смята да изненада всички звезди от VIP Brother 3 с парче, в което много от тях ще разпознаят себе си и с това искрено ще се забавляват.

Първия випбрадър хит, чиито записи Устата финализира през последните дни, е със заглажие “Бате шефе”, кръстен на един от най-колоритните лафове на Софи Маринова в къщата на VIP Brother 3. Кой ще бъде увековечен в парчето на Устата ще узнаем скоро, след като песента направи своята официална премиера в родния радиоефир.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*