Начало » Мода » Устата ще бъде водещ на конкурса Mrs. Bulgaria и Lady Bulgaria

Мода


Устата ще бъде водещ на конкурса Mrs. Bulgaria и Lady Bulgaria Устата ще бъде водещ на конкурса Mrs. Bulgaria и Lady Bulgaria

15 Октомври 2008 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

След като обра овациите с издаването на хитовия си албум "Face To Face", навръх рождения си ден един от най-атрактивните български изпълнители издаде и друга голяма тайна - той ще бъде водещ на конкурса Mrs. Bulgaria и Lady Bulgaria. Устата ще води конкурса по специална покана на организаторката Теодора Колчева, която е лицензиант за България на световните конкурси Mrs. Galaxy, Mrs. Earth и Mrs. International. Самият той вече работи върху идеите за уникалната си визия по време на конкурса.

"Устата привлече като магнит вниманието на световните централи, които го обявиха за достоен двойник на култови рап звезди от световната сцена. Той е страхотно пластичен, винаги успява да е много различен и в професионален план изпипва нещата до последния детайл. По цял свят подобни конкурси се водят от най-големите звезди на страната-организатор. Тъй като се подготвяме за наистина грандиозно шоу, смятам, че Устата е най-подходящият водещ за него. И като стайлинг, и като присъствие на сцената той винаги поднася едно невероятно шоу" - убедена е Теодора Колчева.

Множество световни гости и знаменитости се очакват за конкурса Mrs. Bulgaria и Lady Bulgaria, който ще се проведе на 6 декември в София. Най-достойните омъжени победителки ще представят страната ни на световните конкурси Mrs. Galaxy, Mrs. Earth и Mrs. International, а неомъжените красавици с кариера и перфектен лайфстайл - на конкурсите MS. Galaxy, MS. Internetional, MS. Earth и MS. World.

Прочетено: 2256 пъти 

Хумор и забава

- Мамо, наистина ли пилешката супа помага при простуда?
- Да, сине.
- И защо?
- Защото в пилето има много антибиотици.