Начало » Мода » Модни тенденции прoлет - лято 2010

Мода


Модни тенденции прoлет - лято 2010 Модни тенденции прoлет - лято 2010

19 Март 2010 Теодора Денева   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

Тази година за пореден път дизайнерите показаха изобилие от модели, десени, материи и цветове.

Лятото на 2010 отново ще бъде пъстро и осеяно с много настроение. Флоралните и животинските мотиви, точките, щампите и ефирните материи, в съчетание с феерични цветове, ще взривяват пролетта и лятото тази година.

Диско манията и този сезон няма да отстъпи от тенденциите. Панталони, поли, якета, тишъртки, обувки и чанти с щампи ще бъдат безспорен хит.

Драперии, волани, панделки, биета и ширити присъстват в колекциите на почти всички дизайнери и модни къщи.

Прозрачните материи, подчертаните талиии, панталоните, прилепнали по тялото и стегнатите корсети, микродължините и разголените рамена предвещават една подчертана женственност и сексапил през топлите месеци.

Основен елемент при саката и ризите са шал яките и ¾ ръкави. Актуални ще са и саката без ръкави, напомнящи мъжки жилетки.

Актуален отново остават street стилът - къси деним рокли и панталони с волани, широки кожени колани и дълги каубойски ботуши, както и спортния милитари стил, композиран от неутрални тонове.

Ако искате в цветово отношение да сте в крак с модата за този сезон, то тогава ликувайте. Цветовата палитра е много разнообразна. От неутрално, бяло и екрю, преминаваме в жълто, оранжево, коралово, зелено, каки и синьо, като не трябва да забравяме лилавото и безкрайните отенъци на розовото. Електриковите и неоновите цветове, така както пастелните и топли тонове също ще властват под слънчевите лъчи.

Още
Модни тенденции прoлет - лято 2010

Прочетено: 2908 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.