Ника Любецкая се превъплъти в Марлене Дитрих

Със стилна фотосесия в “Social Club” танцьорката, певица и мениджър на In Agency Ника Любецкая влезе в ролята на известната немска актриса и певица с уникален глас Марлене Дитрих.

За превъплъщението се погрижи топ гримьорът na Max Factor Слав, чийто грим придаде ретро очарование на визията на красивата украинка. Както винаги на ниво се представи и дизайнерът Евгени Петков, който беше подготвил стилни тоалети, съчетаващи изящния шик на 30-те със студения блясък на съвременната мода. Фотосесията бе заснета от не един, а от цели трима фотографи – талантливите професионалисти от Hammer Studio Георги Стоев, Георги Божиков и Борис Бишков.

Партньор на Ника за снимките беше пианистът Момчил Атанасов, който пренесе екипът в очарователен свят, изпълнявайки свои аранжименти на красивия роял в Social Club. Момчил е част от музикантите, чийто професионализъм прави участията на Ника стилни и незабравими. От Нова година насам певицата се е спряла на музика на живо за своите сетове.

След фотосесията, Ника остана на участие в клуба и цяла вечер забавлява гостите на заведението с изискана програма, включваща джаз, латино и руски парчета с музикалния съпровод на Момчил Атанасов – пиано, Данаил Стефанов – бас и Деян Илиев – ударни.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*