Водещата на предаването “Лабиринт” по телевизия “Планета” Симона Първанова получи нов бюст

TV водещата Симона Първанова от „Лабиринт” по Планета: “Увеличаването на бюста е щрих, който дава завършен вид на прекрасна картина, а не релеф на празно платно”.

Водещата на предаването “Лабиринт” по телевизия “Планета” Симона Първанова получи изненадващ и впечатляващ подарък за своя рожден ден на 20 юли.
Определено приятно изненадани останаха и всички видяли подаръка й……нов бюст.

Симона не се стремеше да прикрие новата си придобивка подарена й незнайно от кого, както повечето известни личности минали през естетичната намеса.

А напротив, Симона впечатли всички със присъствието си на конкурса “Мис Плеймейт 2007” в компанията на естетичния хирург Д-р Ильо Стоянов извършил естетичната операция. Красивата водеща се появи на събитието с изцяло променена визия, облечена в блестящо полупрозрачно боди разкриващо дискретно прекрасните и форми. Напомняме ви, че събитието бе организирано от списание “Плейбой”, чиято корица атрактивната водеща красеше през май 2003 год. Защо пък да не свържем присъствието на Симона с появяването й отново на първа страница на “мъжката библия”.

Снимка:
„Слави магазин”
За Агенция ПРоФайл

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*