Симона Първанова и актьорът Дарин Ангелов – плътно един до друг

Вече 15 дни атрактивната водеща на телевизия „Планета” Симона Първанова и актьорът Дарин Ангелов са плътно един до друг. Почти не минава и ден, в който двамата да не се чуят, за да уточнят поредният си час за среща. Дори при цялата заетост на Дарин с репетиции и театрални представления и на Симона с подготовка и снимки на шоуто й „Лабиринт”, те правят и невъзможното колкото се може по-често да бъдат заедно. Това, което ги събра е фактът, че двамата бяха избрани от ръководството на музикална компания „Пайнер” за водещи на предстоящата церемония по връчването на шестите годишни награди на телевизия „Планета”. Поради сложността на сценария (цели 80 страници), и значимостта на събитието водещата и актьорът репетират много усилено.

„ За мен е голяма чест и съм изключително благодарна за указаното доверие да водя толкова мащабно събитие. Отговорността за мен и Дари е много голяма, но ние сме страхотен тандем и ще се справим с предизвикателството. Фактът, че той е талантлив актьор много му помага, да се справя убедително и с ролята на водещ, затова аз съм спокойна и в негово лице виждам един надежден партньор за съвместната ни изява. От множеството театрални превъплащения на Дари по време на репетициите е изключително забавно”, вълнува се Симона.

„Много се радвам, че получих поканата да водя такъв голям концерт, вълнението ми е огромно. Не се съмнявам в блестящото протичане на церемонията, тъй като зад цялото събитие стои голям екип от професионалисти. Щастлив съм, че на сцената до мен ще бъде Симона, защото тя има бляскаво и професионално поведение пред камерата. Приятно съм изненадан, че тя е не само чудесен сценичен партньор, но и човек чиято опора чувствам през цялото време”, допълва Дарин.

1 Comment

  1. СИМОНА ПЪРВАНОВА МИ ПРИЛИЧА ВСЕ ПОВЕЧЕ НА ТРАВЕСТИТ
    ТОЛКОВА МНОГО ГРИМ ЦИЦИ ИЗКУСТВЕНИ МИГЛИ – НАПРАВО СИ Е ТРАВЕСТИТ!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*