Начало » Лайфстайл » Топводещата Симона Първанова играе ролята на булка

Лайфстайл


Топводещата Симона Първанова играе ролята на булка Топводещата Симона Първанова играе ролята на булка

05 Юни 2009 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

В една от най-добрите романтични комедии на 90-те години Джулия Робъртс играе ролята на Маги, която е изоставила толкова много женихи пред самия олтар, че става известна като "Булката беглец". При водещата от "Планета ТВ" Симона Първанова, обаче става въпрос за окончателна раздяла с един единствен мъж.

Точно когато всички очакваха след 10-годишна връзка Симона Първанова и Славчо Тошев да минат под звуците на Менделсон, атрактивната блондинка сложи край на дългия любовен романс.

Потърсихме причината, а Симона бе лаконична в коментара си – "Когато любовта си отиде и връзката между двама човека се превърне в навик, достойната позиция е да сложиш край, за да запазиш себеуважението си. Така направих и аз."

В момента водещата е съсредоточила цялото си внимание в реализирането на предстоящи проекти. Амбицията и волята за успех донесе и първата победа в живота на Симона откакто е сама.

На традиционния дамски офроуд шампионат "Грация и мощ Балчик" 2009 – "ВИП – класа" и в двата състезателни дни грациозното лице на Планета грабна отличия.

Тя се включи в надпреварата, като смая всички със сексапилна визия и напомни, че заслужено е една от малкото българки, заставали два пъти на корица на "Playboy".

В състезанието с ATV-та, екстремната дама направи блестящ дебют в офроуда за "PRofile team". Красавицата зарадва почитателите на високите скорости и женската красота и спечели 2 приза. Симона получи приза за "Най-успешен дебют" и бе определена от всички присъстващи за "Мис Грация и мощ - 2009.

Във втория състезателен ден само на 4 секунди разлика от 2 – то място топводещата се качи на почетната стълбичка и грабна купата отредена за третото място.

Изпитала за пръв път тръпката от екстремното шофиране, красавицата се зарече да захвърли дамските коли и да се движи занапред с джип "Dodge", който вече е набелязала.

Прочетено: 3384 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.