Начало » Музика » Румънците луднаха по Цецо Елвиса

Музика


Румънците луднаха по Цецо Елвиса Румънците луднаха по Цецо Елвиса

16 Септември 2008 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

У нас дебютира и видеото към клубната версия на хита Wild Cat Lady на L-Vis и Daniela

Българската песен Wild Cat Lady на L-Vis и Daniela започна изключително успешно своята международна авантюра. Само седмици след като бе издадено в Румъния, то вече попадна в траклиста на новата хитова денс компилация “Everyboy Dance Now vol. 3”, която излезе на музикалния пазар в северната ни съседка. В двойния проект, компания на Wild Cat Lady правят новите хитове на изпълнители като Бени Бенаси, Алекс Гаудино, Джанлука Мота, “Уигфийлд”, Басто, Верона и др.

“Румънците буквално са луднали по парчето на Цецо Елвиса и Даниела, вече имаме няколко предложения за гостувания в ТВ предавания и за концерти в Букурещ”, съобщи мениджъра на певеца.

След като бе издадена в световен мащаб чрез “Ка Мюзик” и ToCo International, песента Wild Cat Lady получи доста добри отзиви от редица европейски лейбъли.

Поради големия интерес към парчето, бяха направени и четири чисто нови ремикса. За новите клубни версии на изпълнението, L-Vis и Daniela се довериха на вече опитните на междунардоната сцена Deep Zone. Готово е и видеото към “club mix” варианта на Wild Cat Lady, което скоро ще дебютира в българския радио- и тв-ефир, а малко след това ще бъде разпространено и в световен мащаб.

Прочетено: 2173 пъти 

Хумор и забава

- Мамо, наистина ли пилешката супа помага при простуда?
- Да, сине.
- И защо?
- Защото в пилето има много антибиотици.