Десет банди ще свирят на Рок фестивала в Каварна

Loud Concerts и Община Каварна имат удоволствието да обявят, че традиционния рок фестивал, Каварна Рок Фест, ще се проведе за шеста поредна година от 15-ти до 17-ти юли в Каварна, съобщават от общинския пресцентър.

На Каварна Рок Фест 2011, в рамките на три дни ще гостуват някои от най-големите и обичани от феновете имена в съвременната екстремна рок и метъл сцена. Вече са известни двама от хедлайнерите на феста, Sonata Arctica на 15-ти юли и Arch Enemy на 17-ти юли. Освен тях на сцената в Каварна ще се качат и швейцарските дет метъл новатори от DreamShade (15-ти юли) и гръцките трашъри Suicidal Angels (17-ти юли).

Билетите за Каварна Рок Фест 2011 се пускат в продажба от днес (4 май 2011) и ще се продават в мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg, в магазините на Office 1 Superstore, Orange Center, Tехномаркет, Мултирама, TBI, Пикадили, Германос и др. Цената на еднодневен билет за фестивала ще бъде 40 лв., a тридневният пропуск – 90 лв. Първоначално в продажба ще влязат билетите за трите дни на фестивала.

Каварна Рок Фест 2011 продължава традицията и ще зарадва феновете с едни от най-добрите цени на билети за събитие от подобен род в България. Както и през миналогодишното издание на Каварна Рок Фест, и този път организаторите от Loud Concerts са подготвили за феновете на тежката музика разнообразни атракции, съпровождащи фестивала. Отново ще има кран за бънджи скокове, фестивално радио, което ще звучи през целия период на феста и signing sessions с групите, участващи в Каварна Рок Фест 2011.

Десет банди ще свирят на Рок фестивала в КаварнаДесет банди ще свирят на Рок фестивала в Каварна

Повече информация и подробности за фестивала търсете в интернет сайта на Каварна Рок Фест 2011, на: www.kavarnarockfest.com, както и на www.facebook.com/kavarnarockfest.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*