Ретро денс класики и най-актуалните клубни хитове на едно място в чисто новата колекция:

Най-големите музикални хитове, винаги тръгват от клубовете и дискотеките. Така е било преди 20 години, по време на бума на диското през 90-те, така е и в момента. Десетките, стотици, а по някога дори хиляди хора, които са се събрали на едно място с единствената цел да се забавляват и да си прекарат страхотно, винаги знаят кое е най-доброто за тях. Така се раждат заразителните хитове, които остават във времето и публиката “избухва” винаги, когато ги чуе. Така се раждат “Клубните Класики”!

Най-добрите парчета за всички времена, достигнали номер едно в клубните чартове и класациите на диджеите пък намериха своето място в чисто новата компилация Club Classics, която това лято взривява музикалния пазар в България със своето невероятно настроение. Суперселекцията на това звездно издание е събрало в себе си точно 22 от най-великите клубни химна за всички времена. Парчетата в колекцията покриват огромен период във времето, като ни водят на една незабравима разходка сред стиловете – от диско, денс, хаус, ретро, електро и поп. Незабравимите класики от 90-те до хитовете на последните няколко лета – всичко това вече е събрано в едно единствено CD, което със сигурност ще остане в историята.

Албумът Club Classics започва с тоталния хит на Лято 2006 – Lucky You на Асле & Ане. На второ място в траклиста откриваме гигантите Бенаси Брос., заедно с Дани и незабравимото Hit My Heart. Последните няколко месеца клубовете бяха атакувани от неустоимо актуалния звук на Elektro на италианския диджей и продуцент “Аутуърк”, което също намира място в колекцията. Румънците от Моранди изгряха на световната музикална сцена с романтичното попхаус парче Love Me, което се превърна в истинска мания в цяла Европа. Ерик Придз, който наскоро гостува в България, отново ще съживи феновете с големия хит отпреди няколко години – Call On Me. Почти по същото време клубовете бяха разтърсени и от невероятното Parazaar на Серджо дел Рио, което все още се радва на завидна ротация на най-добрите партита. Сред подобни мегахитове, в проекта Club Classics чуваме и актуалното фламенко-хаус изпълнение Unidos Para La Musica на Дейвид Вендета, което се превърна в официалният номер 1 в дискотеките този сезон. Чаровната датска певица Камил Джоунс и най-нашумелия холандски диджей Феде Ле Гран също са тук с може би първият клубен химн на годината – The Creeps. Парче, което със сигурност промени звука на актуалната електронна музика.

Това са само малка част от суперпарчетата в албума Club Classics, в който място намират още неутихващи хитове от “Чоклит Пума”, “КейЕмСи” и Дани, “Кебин Крю”, Бени Бенаси, “Силвър”, Рива, Florida Inc., Армин ван Буурен и др.

Компилацията Club Classics – The Greatest Club Anthems Of All Time излиза на музикалния пазар в средата на август, от “Ка Мюзик Плюс”.

“CLUB CLASSICS” TRACKLIST:

1. Asle & Anne – Lucky You
2. Benassi Bros feat. Dhany – Hit My Heart
3. Outwork feat. Mr Gee – Elektro
4. KMC feat. Dhany – I Feel So Fine
5. Morandi – Love Me
6. Eric Prydz – Call On Me
7. Sergio Del Rio – Parazaar
8. David Vendetta feat. Akram – Unidos Para La Musica
9. Aquapura – 17
10. Chocolate Puma – Always & Forever
11. Camille Jones vs Fedde Le Grand – The Creeps
12. KMC feat. Sandy – Get Better
13. The Rumbar – El Timbal
14. Cabin Crew – Star To Fall
15. Sylver – Forever In Love
16. Riva – Time Is The Healer
17. Benny Benassi – Satisfaction
18. Florida Inc. – I Need Your Lovin’
19. Armin van Buuren presents Perpetuous Dreamer – The Sound Of Goodbye
20. 3 Drives On A Vinyl – Greece 2000
21. 4 Strings – Turn It Around
22. Radical Noiz feat. Adeva – In & Out

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*