Начало » Мода » Eкзотични цветове властват в линиите Watercolor и Sepia от пролетно-лятната колекция на Escada

Мода


Eкзотични цветове властват в линиите Watercolor и Sepia от пролетно-лятната колекция на Escada Eкзотични цветове властват в линиите Watercolor и Sepia от пролетно-лятната колекция на Escada

13 Април 2011 Fashion.bg   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

Представяме линиите Watercolor и Sepia от колекцията на ESCADA за Пролет-Лято 2011. Неповторимият дух и екзотичните цветове на Африка са в комбинация с безупречното качество на ESCADA.

Цветовете са взети от палитрата на природата - от изумрудения лазур на безкрайния океан до изчистения цвят на водата –аква, през зелената призма на джунглата. Землистите нюанси- бежево, пясъчно, кафяво, са основа за магнетичното избухване на оранжевото и червеното. Резултатът е ярка картина и изтънчен силует.

Принтовете са сякаш игра на природата - цветовете преливат eдин в друг и галят окото, а анималистичните мотиви са по-живи от всякога.

Вдъхновението, почерпено от картините на екзотичния художник Питър Биърд, пренася истинската ESCADA дама – мечтателка и пътешественичка, в неповторимата Африка.

Както се очаква от ESCADA, аксесоарите за тази пролет и лято ще са перфектният завършек на визията. Чантите и обувките са с много камъни и екзотични детайли. Материите са първокласни. Излъчването е за добър вкус и висок стил.

Рекламната кампания за пролетно-лятната колекцията на ESCADA е заснета от легендарния моден фотограф Петер Линдберг. Лице е бразилският супер модел Изабели Фонтана. С интелигентното си и меко излъчване, тя придава на фотографиите чувственост и eстественост. Рекламните фотографии са като картини, подчертани от изяществото на силуетите.

Прочетено: 2873 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.