Начало » Лайфстайл » Най-новата технология за отслабване са трансдермалните пластири

Лайфстайл


Най-новата технология за отслабване са трансдермалните пластири Най-новата технология за отслабване са трансдермалните пластири

16 Март 2011 Fashion.bg Коментари [1] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

Най-новата технология за отслабване, която превзе Европа и САЩ, а вече е и в България са трансдермалните пластири SLIM WEIGHT TM. Създадени да повишат метаболизма и в същото време да потиснат апетита ви. Какъв е крайния резултат? БЪРЗО И ТРАЙНО ОТСЛАБВАНЕ! Така както дълги години вече никотиновите трансдермални пластири са перфектното решение за отчаяните пушачи, които искат да откажат цигарите, така и пластирите за отслабване са най-новото оръжие в борбата с излишните килограми. Тези малки залепващи се пластири съдържат само натурални съставки, като са абсолютно безопасни и без никакви негативни ефекти. Този нов тренд се оказа вече много популярен и сред някои знаменитости, като Парис Хилтън например, която наскоро беше забелязана от OK!MAGAZINE да носи с гордост подобен пластир за отслабване.

Прочетено: 5489 пъти 

Коментари

09 Април 2012 Мария:

Тези лепенки са супер. Преди 3 месеца ги ползвах след като се бях охранила след коледните и новогодишните празници и без да се усетя свалих към 5-6 кила.

Хумор и забава

- Мамо, наистина ли пилешката супа помага при простуда?
- Да, сине.
- И защо?
- Защото в пилето има много антибиотици.