Начало » За дома » Детски рисунки вече красят кутиите на NIVEA Creme в специална серия за България

За дома


Детски рисунки вече красят кутиите на NIVEA Creme в специална серия за България Детски рисунки вече красят кутиите на NIVEA Creme в специална серия за България

11 Юли 2007 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › За дома

   increase  decrease

Три детски рисунки бяха избрани в конкурс и това лято ще красят металната кутия на NIEVA Crеme 75ml. Кремовете с уникалните за България опаковки вече са в дистрибуторската мрежа.

В средата на октомври 2006 година световната козметична компания Beiersdorf стартира конкурс за детска рисунка “Моето семейство, моите приятели, моите игри”. В съревнованието се включиха над 14 000 деца от първи до четвърти клас от 60 училища на 11 града в България – София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Стара Загора, Габрово, Велико Търново, Монтана и Благоевград. Конкурсът се проведе с подкрепата на Министерството на образованието. Целта е популяризиране на детското творчество.

Трите наградени рисунки са на първокласника Йордан Йорданов от Велико Търново от СОУ “Вела Благоева”, Калоян Минчев от Габрово в четвърти клас от 8 ОУ “Св. св. Кирил и Методий” и третокласника Виктор Жеков от Варна от 8 СОУ “Александър Сергеевич Пушкин”. И трите творби са отпечатани върху металните кутийки на NIVEA Creme 75ml в серия, произведена специално за нашия пазар.

Наградените деца получиха пъзели-топка, а класовете, в които учат, специални коледни тържества, лакомства и кремове NIVEA Crеme. Всички участници в конкурса получиха блокчета и комплект флумастери.

Прочетено: 6230 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.