Ева Лонгория разкрива подробности от сватбата си

Ева Лонгория и Тони Паркър ще разкрият първите си впечатления като съпруга и съпруг в американското списание “ОК”.

От списанието става известно, че актрисата е съумяла да запази хладнокървие по време на дългите перипетии около подготовката на сватбата. Френският баскетболист пък споделя, че тя е избрала да се оженят в Париж.

“Дизайнерът ми Робърт Верди и всички около мен ми казваха “толкова си спокойна”, твърди актрисата от “Отчаяни съпруги” за утрешния брой на списанието.

“Всъщност за нищо не се стресирам”.

32-годишната Лонгория и 25-годишният Паркър сключиха граждански брак в кметството в Париж и ден след това се състоя религиозната церемония в църквата Сен Жермен-л`Оксероа недалеч от Лувъра.

Сватбеното празненство се проведе в двореца Во-ле-Виконт.

Събитието се проведе под зоркото внимание на внушителното полицейско присъствие, предназначено да не допуска фоторепортери и много други желаещи да ги снимат.

“Всички момичета мечтаят да имат романтична сватба”, казва Ева Лонгория.

“Чудесно беше да се наблюдава как всичко това протича, след месеци приготовления. Целта беше да се забавляваме”, казва още тя.

Тони Паркър от своя страна подчертава, че съпругата му е избрала мястото на сватбата. “Не исках това да става в Париж, защото трябваше да поканим много повече отколкото исках”, казва Тони.

Той разкрива още, че Ева е настоявала да произнесе желанията си на френски, на език който тя не говори.

“Ева реши да кажа моите желания на английски, а тя на френски. Има трудни думи за произнасяне на френски и аз съм много горд от това което тя направи”, споделя Паркър.

Ева Лонгория и Тони Паркър са на корицата на списание “ОК”, което плати за ексклузивното интервю на двойката вече като съпруг и съпруга.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*