Най-младият депутат от ГЕРБ се жени на голф игрище

Премиерът Бойко Борисов, министри, депут съпартийци от ГЕРБ – общо 350 гости, ще присъстват на сватбата на най-младия депутат Георги Андонов. На 24 юли той ще се врече във вечна вярност на дългогодишната си приятелка Веселина Григорова.

Венчавката ще бъде в църквата “Св. св. Кирил и Методий” в родния град на двамата Гоце Делчев. Службата ще се ръководи от Неврокопския митрополит Натанаил. Само преди месец владиката венча и друг депутат от Пиринско – лидера на РЗС Яне Янев и приятелката му Галя.

След църковната церемония гостите на Георги и Веселина отиват в голф комплекс край Разлог, където вечерта е тържеството. Там на зелена поляна под бяла арка лично кметът на Разлог Красимир Герчев ще води ритуала по сключване на гражданския брак.

Покрай ангажиментите на годеника й в парламента Веселина се е заела изцяло с организацията на тържеството. Роклята на булката е на испанския гигант Pronovias, представена в България от Bridal Fashion. Дизайнерът на фирмата – Мануел Мота е сътворил страхотен тоалет в прибран силует с богат шлейф, изработен от копринен каталунски шифон в модния цвят off white (пречупено бяло). Лазерно изрязани волани от материята оформят ефектът на пясъчни дюни, изключителен хит в лятната колекция на марката. Воалът към сватбената рокля е от 3,5 м. копринен тюл, под който ще блести ефектна тиара с 350 кристала Swarovski. Обувките на булката са на английската марка Paradox, също представени в наяата страна от Bridal Fashion. С тоалети от Bridal Fashion са се омъжвали: Кремена Халваджиян, Юлиана Дончева, съпругата на премиерския съветник – Десислава Спасова, Деница Стойкова за шампиона на България по баскетбол – Тодор Стойков, Мария Банева, Татяна Кралева, топмоделът Румяна Кръстева, Мисис България Вселена 2010 – Паолина Петракиева и др.
Кумове на младоженците са депутатът от Благоевград Атанас Камбитов, също от ГЕРБ и съпругата му, с които са приятели от години.
Букетът на булката ще бъде от лилави рози, които много харесва. “Искам цветен акцент в изцяло белия тоалет и затова съм се спряла на тези рози”.

За доброто настроение на гостите ще се погрижи Николина Чакърдъкова със своя Неврокопски танцов ансамбъл.

Най-младият депутат от ГЕРБ се жени на голф игрищеНай-младият депутат от ГЕРБ се жени на голф игрище

Най-младият депутат от ГЕРБ се жени на голф игрищеНай-младият депутат от ГЕРБ се жени на голф игрище

Най-младият депутат от ГЕРБ се жени на голф игрище

Най-младият депутат от ГЕРБ се жени на голф игрищеНай-младият депутат от ГЕРБ се жени на голф игрище

Снимки:
1. Георги Андонов и Веселина Григорова
2. – 5. Модели от колекция 2012 на Pronovias
6. главният дизайнер на Pronovias – Мануел Мота с модели от последната колекция на бранда
7. Обувки на Paradox

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*